Niedawno na Forum pojawiło się coś takiego:
http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=976322
wkurzyłem się niemiłosiernie na tą panią, a że jest w sojuszu _666_ to pojechałem jednego z nich
oto RW
Agresor AiO ([9:292:5])
Broń: 120% Tarcza: 120% Osłona: 130%
Typ Krazownik O.wojenny. Bombowiec Niszcz. Panc.
Il. 108 200 50 50 50
Obrońca marios ([9:109:5])
Broń: 110% Tarcza: 100% Osłona: 120%
Typ Wyrz.rak L.laser C.laser M.powloka D.powloka
Il. 2.001 3 28 1 1
Agresor wygrał bitwę!
Przejął
0 metalu, 0 kryształu i 0 deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.352.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 0 metalu i 0 kryształu.
wiadro7 napisał:
Aio to jest nie totalna bzdura bo możesz sobie gracza szpiegować az do usranej smierci
Dokladnie,tez tak mysle.Co zas do linku,to nie ma linkow polsich i nie polskich,sa i juz,a gostek,jesli go otworzyl,to juz na wlasna odpowiedzialnosc,przynajmniej ja tak mysle.Dynek popelnil moim zdaniem blad i dobrze wie o tym.W przekazie nie dopatrzylem sie uchybienia ze strony autorki tego tematu na forum OGame.
toz to jakies pierdolenie. co to juz linkow nie mozna posylac? ja uwazam ze ci wszyscy GO to banda cwaniakow i kombinatorow lapowkarzy. jeszcze niech policje wzywaja ze komunizm propraguje czy cos. wg mnie laska niewinna, a ten co ja zakablowal to kapus ktory jeszcze kilkanascie lat temu mialby niezly wpier... nie znosze kapusi i lapowkarzy
Asch napisał:
toz to jakies pierdolenie. co to juz linkow nie mozna posylac? ja uwazam ze ci wszyscy GO to banda cwaniakow i kombinatorow lapowkarzy. jeszcze niech policje wzywaja ze komunizm propraguje czy cos. wg mnie laska niewinna, a ten co ja zakablowal to kapus ktory jeszcze kilkanascie lat temu mialby niezly wpier...
nie znosze kapusi i lapowkarzy
a żebyś wiedział znałem kiedys fajnego Go na 3 uni nie pamietam jak sie zwal ale po nim był marco no ten to był huj i nadal jest Go elo tylko czasami nie przekazujcie jemu tej wiadomość wkażdym badzi razie trzepia sie szczegółów